Διακόσμηση.

Από την Εκκλησία μέχρι την αίθουσα δεξίωσης και από την κολυμπήθρα μέχρι το candy bar
η διακόσμηση είναι εκείνη που δείχνει την γιορτή – το θέμα – την χαρά.
Στον γάμο μας προσδίδει το ύφος ενώ στην βάπτιση το θέμα ,στο πάρτι μας στολίζουμε για να δείξουμε ότι ή ημέρα αυτή ξεχωρίζει από τις απλές καθημερινές ημέρες .
Όπως και να το δούμε η διακόσμηση έχει πρωταρχικό ρόλο σε μία εκδήλωση και εμείς το γνωρίζουμε καλά. Λουλούδια και αντικείμενα για κάθε περίσταση θα μας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε και δεν έχουμε πάρα να τα δούμε από κοντά .

Διακόσμηση Γάμου


Ανθοστολισμός ,εκκλησία , νυφικό αυτοκίνητο και νυφική ανθοδέσμη ότι περιέχει λουλούδια και αντικείμενα είναι μέρος του γάμου και αλληλοεπιδρά αντίστοιχα με τους καλεσμένους σας .Λευκό με ροδακινί ή λευκό με σάπιο μήλο είναι μερικοί από τους συνδιασμούς που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα πώς το έχετε φανταστεί . Μέσα από την εμπειρία μας θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.


Η σελίδα μας ετοιμάζετε

Διακόσμηση Βάπτισης


Αερόστατα ,πειρατές ,λάμα και δεκάδες ακόμα ιδέες για αγόρια και κορίτσια έχουν διακοσμήσει την βάπτιση ενός μικρού ή μικρής που μας εμπιστεύτηκαν οι γονείς του .
Από την κολυμπήθρα μέχρι και τα σουπλά στο τραπέζι άλλες φορές ρομαντικά και άλλες ποιο Rock ο στολισμός ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους
ενώ ήταν παρόν στις φωτογραφικές αναμνήσεις .Στο ραντεβού γνωριμίας μας μέσα από την συζήτηση θα ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. .


Η σελίδα μας ετοιμάζετε

Διακόσμηση Πάρτι


Μικροί μεγάλοι κάθε χρόνο προσθέτουμε έναν χρόνο στην ηλικία μας και το γιορτάζουμε ανάλογα .Για να γιορτάσουμε την ημέρα αυτή και ανάλογα την εποχή μετατρέπουμε το σπίτι μας διακοσμώντας το για να υποδεχτεί τους καλεσμένους και να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ημέρες .Όσο για τα παιδιά μας αν είναι σε ηλικία επιλογής τότε σίγουρα θα θέλουν να έχουν τους ήρωες που αγαπούν ή αυτούς που βλέπον στην τηλεόραση .


Η σελίδα μας ετοιμάζετε