Μπομπονιέρα


Ένα κεφάλαιο που είναι μοναδικό σε κάθε εκδήλωση σας .
Στον γάμο μπορεί να έχει από κλασσικές επιλογές μέχρι ποιο μοντέρνες
ενώ της βάπτισης έχει την δυνατότητα να χωριστεί σε ενηλίκων και παιδικές .

Μπομπονιέρα γάμου


Το μυστήριο τελείωσε και ετοιμάζεστε να χαιρετίσετε του καλεσμένους που σας τίμησαν με την παρουσία τους .Το δώρο σας προς εκείνους είναι φυσικά η μπομπονιέρα που έχετε επιλέξει ψάχνοντας και βρίσκοντας αυτό που σας ταιριάζει με το ύφος το χρώμα και τον χαρακτήρα σας .Μπορεί να είναι κλασσική με τούλι και όμορφη κορδέλα ή μπορεί να είναι πουγκί με τα ονόματα σας. Ελάτε να δείτε από κοντά και δώστε μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τα δικά σας δείγματα για να επιλέξετε.


Μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρα βάπτισης


Στην βάπτιση τα πράγματα ενώ φαίνονται ευκολότερα από τον γάμο τελικά δεν είναι . Στην αρχή Πρέπει να επιλέξετε αν θα έχουν διαφορετική μπομπονιέρα οι ενήλικοι καλεσμένοι και άλλη οι μικροί μας φίλοι .Αν υπάρχει θεματολογία στην βάπτιση σας και θέλετε να την ακολουθήσετε τότε οι επιλογές σας μικραίνουν .Οι λύσεις πάντως θα βρεθούν και εμείς είμαστε εδώ να σας τις βρούμε .Μπορείτε να βρείτε δεκάδες δείγματα στο εκθετήριό μας .


Μπομπονιέρες Βάπτισης

Κουφέτα


Όταν ακούγαμε μικροί για κουφέτα φανταζόμασταν τα κλασσικά αμύγδαλα με την επικάλυψη από σκληρή ζάχαρη που πολλοί δεν ήθελαν καν να τα δοκιμάσουν .Ευτυχώς στην σημερινή εποχή τα κουφέτα έχουν περισσότερες επιλογές και από πάστες σε ζαχαροπλαστείο .Από γεύσεις με γεμίσεις σοκολάτας ,σαμπάνιας ,πραλίνας μέχρι lila pause και καραμέλα βουτύρου. Το σίγουρο είναι ότι ο αριθμός τους πρέπει να είναι μονός και από επιλογές πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα για να επιλέξετε. Στο εκθετήριο μας έχουμε μια μεγάλη γκάμα για να δοκιμάσετε από διαφορετικές εταιρίες για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.


Hire us