Προσκλητήριο


Πόσο σημαντική είναι η πρώτη εικόνα για τον καλεσμένο σας ;


Η ημέρα επιβεβαιώθηκε και είσαστε έτοιμοί να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την μοναδική ημέρα, η λίστα που έχετε δημιουργήσει ανανεώνετε καθημερινά καθώς όλο και κάτι νέο ανακαλύπτετε και το προσθέτετε .Γνωρίζετε πόσα ζευγάρια δεν αναφέρουν στην λίστα τους την πρόσκληση που θα δώσουν στους καλεσμένους τους; Πάρα πολλά και ο λόγος που μας αναφέρουν συνήθως είναι ότι δεν το θεωρούν σημαντικό. Η πρόσκληση που θα επιλέξετε πρέπει να είναι η πρώτη εικόνα που θα δώσετε στους καλεσμένους σας προετοιμάζοντάς τους για την ημέρα που θα ακολουθήσει. Δώστε λοιπόν μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και μην ξεχνάτε Η έκφραση «αρχή ήμισυ παντός» σημαίνει ότι η κάθε αρχή είναι το μισό του όλου.

Δείτε τις παρακάτω προτάσεις μας

Προσκλητήριο γάμου


Πως μπορείτε να έχετε οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες για την σημαντικότερη ημέρα σας και δεν έχετε προβλέψει την πρώτη επαφή με τον καλεσμένο σας;

Πατήστε τον συνδεσμο για να δέιτε τις προτάσεις μας.


Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήριο Βάπτισης


Ήρθε στην ζωή σας τόσο ξαφνικά και άλλαξε τα πάντα !Μετά την γέννησή του το κάλεσμα στην πρώτη εμφάνιση στο ευρέως κοινό σας πρέπει να έχει και την ανάλογη πρόσκληση καθώς οι καλεσμένοι είναι σε ποιο στενό κύκλο πρέπει όλα να είναι τέλεια!

Πατήστε τον συνδεσμο για να δέιτε τις προτάσεις μας.


Προσκλητήρια Βάπτισης

Κάλεσμα σε πάρτι


Μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας και όλο και περισσότερο θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά των γενέθλιων μας μαζί με αγαπημένα μας πρόσωπα. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει ή αυτό που σας ζητάει ο μικρός σας θησαυρός! Ξεχωρίστε με μία πρόσκληση.

Πατήστε τον συνδεσμο για να δέιτε τις προτάσεις μας.


Πρόσκληση πάρτι